De zon is weer daar. Dat betekent dat het weer tijd is voor 'de frisse slaatjes' in alle
kleuren, smaken, geuren en vormen.
Hier alvast een Mexicaanse Salade...
- 4 personen
-20 minuten bereidingstijd
Benodigdheden:
300 gram gehakt
1 krop sla
1 zak tortilla chips
1 tomaat
1 bolletje mozzarella
1 blikje bonen
1 blikje maïs
olijven
1 avocado
geraspte kaas
suiker
olijfolie
azijn
mosterd
Bereidingswijze:
Bak het gehakt op. Breek ondertussen de chips in kleine stukjes.
Ook de tomaten,mozarella en avocado snijd je in kleine stukjes.
Meng dit allemaal met de sla. (Het gehakt pas op het allerlaatste op je salade doen)
Maak met de suiker, olijfolie, azijn en mosterd een dressing en meng deze door de sla.
Doe de stukjes avocado er bij.
Meng nu de tomaat, bonen, maïs, mozzarella, olijven en de helft van de chips erdoor.
Met het geheel af met de geraspte kaas en de rest van de chips.
Smullen maar.
(CB,2 MEI 2008)
Een Mexicaanse Salade
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten